ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ

anemofraktes statheroi 1.bmp anemofraktes statheroi5.bmp anemofraktes statheroi2.bmp anemofraktes statheroi6.bmp anemofraktes statheroi3.bmp 2014-03-10-1294.jpg 2014-03-10-1292.jpg 2014-03-10-1293.jpg 2014-03-10-1295.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ

Σταθεροί ανεμοφράκτες της ιταλικής εταιρείας Star Progetti. Ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους, την ιταλική φινέτσα και την εύκολη χρήση τους. Διατίθενται είτε με securit υαλοπίνακες επάνω και κάτω, είτε με securit υαλοπίνακες επάνω και ειδικό αντιχαρακτικό πάνελ κάτω. Οι υαλοπίνακες διατίθενται σε πολλά σχέδια και τα προφίλ και τα πάνελ σε διάφορους χρωματισμούς. Δύναται επίσης η δυνατότητα ενσωμάτωσης φωτιστικού γλόμπου ή φαναριού καθώς επίσης και θερμαντικών σωμάτων ακτινοβολίας. Με την χρήση τους προστατεύετε τους πελάτες σας από τον αέρα καθώς και οριοθετείτε τον υπαίθριο χώρο του καταστήματος σας. Με παράλληλη χρήση ομπρελών ή ακόμα και ξύλινου πατώματος deck το αισθητικό αποτέλεσμα εγγυάται την πληρότητα του καταστήματος σας.

 

up&down presentetion2.bmp up&down presentetion1.bmp up&down presentetion3.bmp up&down presentetion4.bmp
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ

Πτυσσόμενοι ανεμοφράκτες της ιταλικής εταιρείας Star Progetti. Με τους πτυσσόμενους ανεμοφράκτες έχουμε την δυνατότητα να προστατευτούμε ακόμα και από πολύ δυσμενή καιρικές συνθήκες.  Διατίθενται  με securit υαλοπίνακες επάνω και κάτω και απλά ξεκλειδώνοντας τους οι υδραυλικές μποτίλιες θα ανεβάσουν τον υαλοπίνακα. Διατίθεται ακόμα και μονόφυλλη ή δίφυλλη πόρτα.  Με την χρήση τους προστατεύετε τους πελάτες σας από τον αέρα και το κρύο καθώς και οριοθετείτε τον υπαίθριο χώρο του καταστήματος σας. Το αισθητικό αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας.