ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι σπουδαιότεροι Ευρωπαίοι παραγωγοί δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην TENTOSET με πολυετείς συνεργασίες και δίνοντάς μας την δυνατότητα να σας παρέχουμε τα καλύτερα ευρωπαϊκά προϊόντα.


Εδώ και 20 χρόνια αντιπροσωπεύουμε στην Βόρεια Ελλάδα την γαλλική εταιρεία υφασμάτων Dickson τον παγκόσμιο ηγέτη στα υφάσματα σκίασης.

Το 1910 ο Emile Dickson, κατασκευάζει τα πρώτα αδιάβροχα τεντόπανα πολλαπλών χρήσεων από βαμβάκι. Έκτοτε ο όμιλος Dickson μέχρι τις μέρες μας, έχει εξαπλωθεί σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κατάφερε να γίνει με βάση την εμπειρία και την έρευνα, η πρώτη εταιρία σε θέματα καινοτομίας και τεχνογνωσίας, τηρώντας όλα τα πρότυπα για οικολογικές βαφές, αδιαβροχοποίηση, σταθερότητα και αντοχή χρωμάτων και νημάτων στο πέρασμα του χρόνου αλλά κυρίως προσφέροντας γραπτή εγγύηση 7 ετών.


  

Η Gibus είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συστημάτων σκίασης. Θέλοντας να εξασφαλίσει την σωστή επιλογή και τοποθέτηση των προϊόντων της δημιούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, το οποίο ονόμασε Gibus Atelier, μέλος του οποίου είναι και η TENTOSET, παρέχοντας σας ευρωπαϊκή τεχνολογία και ιταλική φινέτσα.

 

 
Η γαλλική εταιρεία Somfy είναι η παγκόσμια πρωτοπόρος στην τεχνολογία των σωληνωτών μοτέρ σκίασης. Καλύπτει κάθε εφαρμογή και κάθε νέα τεχνολογία, από απλές ασύρματες εγκαταστάσεις μέχρι και κεντρικό βιοκλιματικό έλεγχο κτιρίων. Με την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου  εξειδικευμένων συνεργατών, Somfy Experts, μέλος του οποίου είναι εξ αρχής και η TENTOSET, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των προϊόντων της καθώς και την σωστή παροχή συμβουλευτικών προτάσεων.