ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η TENTOSET αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας από το 1968, με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων.

Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.
Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά.
Επισκεφτείτε ένα από τα τέσσερα κατα 

στήματα  της TENTOSET και ενημερωθείτε για την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για τις δυνατότητες, την ποιότητα και το άριστο design των προϊόντων μας.

Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε.
 

Η εταιρία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που εδώ και 43 χρόνια έφεραν την ΤΕΝΤΟSET στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών.
Με ένα τηλεφώνημα σας και χωρίς καμμία επιβάρυνση οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας έρχονται κοντά σας για να δώσουν τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο σας.
Κοντά μας θα βρείτε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και το βασικότερο, άψογο και μόνιμο service

Δώστε μας την ευκαιρία να σας το αποδείξουμε.

 

 

Καταστάσεις 2022 Καταστάσεις 2021  Καταστάσεις 2020 Καταστάσεις 2019 Καταστάσεις 2018  Καταστάσεις 2017