ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

image_11.jpg image_1.jpg image_8.jpg image_12.jpg image_10.jpg image_0.jpg image_3.jpg image_5.jpg image_0.jpg image_2.jpg image_4.jpg image_5.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLEXXY

Η πέργκολα Flexxy είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από προφίλ αλουμινίου.Είναι σε γραμμή κλασικής πέργκολας με φορούσια και εκτός της περγκοτέντας τοποθετούνται και κολώνες με στηθαίο καθώς επίσης και υδρορροή για τη συλλογή των όμβριων υδάτων.Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται καμβάς pvc blackout. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι αντέχει σε δυνατούς ανέμους και μια μικρή κλίση του συστήματος είναι αρκετή για την απορροή των όμβριων υδάτων.Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 15,00 Χ 5,50 μέτρα προβολή.
                                                                                                                                                                                                                               Τεχνικές λεπτομέρειες (pdf)
πέργκολα.jpg πέργκολα 1.jpg πέργκολα 2.jpg πέργκολα 4.jpg πέργκολα 5.jpg pergola flexxyS 1.jpg pergola flexxyS 3.jpg pergola flexxyS 2.jpg pergola flexxyS 4.jpg pergola flexxyS 5.jpg pergola flexxyS 7.jpg pergola flexxyS 8.jpg pergola flexxyS 14.jpg pergola flexxyS 6.jpg pergola flexxyS 12.jpg pergola flexxyS 13.jpg pergola flexxyS 16.jpg pergola flexxyS 15.jpg pergola flexxyS 18.jpg pergola flexxyS 17.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ZERO

Η πέργκολα Zero είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη με προφίλ αλουμινίου και είναι σχεδιασμένη σε μοντέρνα γραμμή με ίσιες γραμμές. Η υδρορροή είναι ενσωματωμένη και το νερό απορρέει μέσα από τις κολώνες. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται καμβάς pvc blackout. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι αντέχει σε δυνατούς ανέμους και μια μικρή κλίση του συστήματος είναι αρκετή για την απορροή των όμβριων υδάτων. Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 13,00 Χ 6,00 μέτρα προβολή.

                                                                                                                                                                                                                                 Τεχνικές λεπτομέρειες (pdf)
image_4.jpg image_5.jpg image_0.jpg image_1.jpg image_7.jpg image_6.jpg image_2.jpg image_0.jpg image_6.jpg image_7.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ GRANDE

Η πέργκολα Grande είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από προφίλ αλουμινίου και είναι παρόμοια με την Flexxy αλλά με πιο μεγάλα προφίλ για μεγάλη προβολή της πέργκολας ως και επτά μέτρα. Εκτός της περγκοτέντας τοποθετούνται και κολώνες με στηθαίο καθώς επίσης και υδρορροή για τη συλλογή των όμβριων υδάτων. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται καμβάς pvc blackout. Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 15,00 Χ 7,00 μέτρα προβολή.
                                                                                                                                                                                                                             Tεχνικές λεπτομέρειες (pdf)
image_0.jpg image_3.jpg image_2.jpg image_1.jpg image_4.jpg image_5.jpg image_2.jpg image_0.jpg image_1.jpg image_3.jpg image_5.jpg image_4.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ CLASSIC

Η περγκοτέντα Classic τοποθετείται σε υφιστάμενες πέργκολες, είτε ξύλινες, είτε μεταλλικές. Με αυτό τον τρόπο έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε μεγάλες προβολές ακόμα και δεκατριών μέτρων. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται καμβάς pvc blackout. Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 15,00 μέτρα στον άξονα και 13,00 μέτρα στην προβολή.
 
                                                                                                                                                                                                                              Τεχνικές λεπτομέρειες (pdf)
image_0.jpg image_2.jpg image_1.jpg image_3.jpg image_5.jpg image_4.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ISOLA MEDFLY

Η πέργκολα Med Fly είναι η νέα γραμμή για κάλυψη ανοιχτών χώρων. Με πολύ μοντέρνο σχέδιο, σε ίσια γραμμή αλλά και με καμπύλες, σας δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται στον χώρο σας. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι τοποθετείται τελείως οριζόντια και η απορροή των υδάτων γίνεται αριστερά και δεξιά της πέργκολας. Οι μέγιστες διαστάσεις της πέργκολας είναι 7,00 Χ 7,00 μέτρα προβολή.   
 
                                                                                                                                                                                                                        Τεχνικές λεπτομέρειες (pdf)
 
image_2.jpg image_1.jpg image_3.jpg image_5.jpg image_8.jpg image_6.jpg image_9.jpg image_10.jpg image_11.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΑ ZEROGRADI

Η πέργκολα Zerogradi είναι ιδανική για κάλυψη αιθρίων. Το ύφασμα μαζεύει μέσα σε κασονέτο, ενώ στα πλάγια υπάρχουν οδηγοί αλουμινίου. Τέλος το άψογο τέντωμα του υφάσματος επιτυγχάνεται με τη χρήση υδραυλικής μποτίλιας η οποία είναι ενσωματωμένη στο αντίβαρο αλουμινίου. Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 5,00 Χ 5,00 μέτρα προβολή. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται είτε ύφασμα, είτε διάτρητο.
 
                                                                                                                                                                                                                   Τεχνικές λεπτομέρειες (pdf)