ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

PERGOLA FLEXXY ZERO.jpg PERGOLA FLEXXY ZERO 1.jpg περγκολα Flexxy Zero.JPG περγκολα Flexxy Zero4.JPG περγκολα Flexxy Zero2.JPG περγκολα Flexxy Zero1.JPG περγκολα Flexxy Zero3.JPG περγκολα Flexxy Zero2.JPG
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ FLEXXY ZERO

Η πέργκολα Flexxy Zero είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη με προφίλ αλουμινίου και είναι σχεδιασμένη σε μοντέρνα γραμμή με ίσιες γραμμές. Η υδρορροή είναι ενσωματωμένη και το νερό απορρέει μέσα από τις κολώνες. Επίσης δίνεται η δυνατότητα με προσθήκη πλαισίων αλουμινίου να δημιουργήσουμε πλαίσιο πινακίδας. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται καμβάς pvc blackout. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι αντέχει σε δυνατούς ανέμους και μια μικρή κλίση του συστήματος είναι αρκετή για την απορροή των όμβριων υδάτων. Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 15,00 Χ 6,00 μέτρα προβολή.
                                                                                                                                                                                                                   Τεχνικές προδιαγραφές (pdf)
IMG_1390.JPG IMG_1388.JPG IMG_1399.JPG IMG_1395.JPG IMG_1393.JPG image_3.jpg image_1.jpg image_0.jpg image_2.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓKΟΛΑ FLEXXY & ΠΕΡΓΚΟΛΑ GRANDE

Η πέργκολα Flexxy και η πέργκολα Grande είναι κατασκευασμένες εξολοκλήρου από προφίλ αλουμινίου Η Flexxy είναι για μικρές προβολές ως και 5,50 μέτρα ενώ η Grande μπορεί να έχει προβολή ως και 8,00 μέτρα. Μπορεί να γίνει η τοποθέτηση τους  σε γραμμή κλασικής πέργκολας με φορούσια όπου εκτός της περγκοτέντας τοποθετούνται και κολώνες με στηθαίο καθώς επίσης και υδρορροή για τη συλλογή των όμβριων υδάτων η μπορεί να τοποθετηθεί με σιδηροκατασκευή με πρόσθετη τοποθέτηση πλαισίου πινακίδας καθώς και υαλοπινάκων. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά, ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται καμβάς pvc blackout. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι αντέχει σε δυνατούς ανέμους και μια μικρή κλίση του συστήματος είναι αρκετή για την απορροή των όμβριων υδάτων. Οι μέγιστες διαστάσεις της περγκοτέντας είναι 15,00 Χ 8,00 μέτρα προβολή.

                                                                                                                                                                                                                Τεχνικές λεπτομέρειες Flexxy (pdf)

                                                                                                                                                                                                              Τεχνικές λεπτομέρειες Grande (pdf)

image_3.jpg image_2.jpg image_1.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ISOLA MED FLY

Η πέργκολα Med Fly είναι ιδανική για κάλυψη χώρων που είναι ανεξάρτητοι από το μαγαζί, όπως χώροι μπροστά στην παραλία . Με πολύ μοντέρνο σχέδιο, σε ίσια γραμμή αλλά και με καμπύλες, σας δίνει την αίσθηση ότι αιωρείται στον χώρο σας. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι τοποθετείται τελείως οριζόντια και η απορροή των υδάτων γίνεται αριστερά και δεξιά της πέργκολας. Έτσι ο όγκος της πέργκολας περιορίζεται αισθητά. Οι μέγιστες διαστάσεις της πέργκολας είναι 7,00 Χ 7,00 μέτρα προβολή.   
                                                                                                                                                                                                                               Τεχνικές προδιαγραφές (pdf)