ΤΕΝΤΕΣ

image_3.jpg image_0.jpg image_1.jpg τεντες 4.jpg τεντες 5.jpg τέντες.jpg τέντες 2.jpg τεντες 3.jpg τεντες 6.jpg τεντες 7.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΤΕΝΤΕΣ

Η ΤΕΝΤΟΣΕΤ παράγει και τοποθετεί τέντες στη Θεσσαλονίκη και στη βόρεια Ελλάδα με υφάσματα και εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών.Τέντες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και την αισθητική του εξωτερικού σας χώρου.
Οι τέντες τοποθετούνται είτε με χειροκίνητους γρήγορους και άνετους μηχανισμούς είτε με μοτέρ και με αυτοματισμούς προηγμένης τεχνολογίας, για αυτόματη λειτουργία της τέντας σας σε ήλιο-άνεμο-βροχή.
Συμβαδίζοντας με τις δύσκολες εποχές που ζούμε κρατήσαμε τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα, διατηρώντας όμως την ποιότητα και την αξιοπιστία μας.
Μην διστάζετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Χωρίς καμία χρέωση εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στον χώρο σας, να σας προτείνει την κατάλληλη λύση σκίασης και το κόστος αυτής.
image_7.jpg image_6.jpg image_8.jpg image_0.jpg image_2.jpg image_4.jpg image_5.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ

Οι καποτίνες είναι ο πιο συνήθης τρόπος σκίασης των παραθύρων και των εισόδων. Είναι κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου, οι κλειδώσεις τους είναι νάιλον και μπορούμε να τις καλύψουμε με το ίδιο ύφασμα των τεντών σας.
Ανοιγοκλείνουν  είτε χειροκίνητα, είτε ηλεκτρικά και χωρίζονται ανάλογα με το σχήμα τους σε τρεις κατηγορίες. Η κλασική καποτίνα με παραλληλόγραμμο σχήμα η οποία είναι κατάλληλη για τα κανονικά παράθυρα, η οβάλ καποτίνα για στρόγγυλα παράθυρα και η καποτίνα παπαγάλος η οποία είναι καταλληλότερη για τις εισόδους.
κάθετη τεντα 4.jpg κάθετη τεντα 5.jpg κάθετη τεντα 3.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ TEKA GC & OG

Οι καινούριες τάσεις στην αρχιτεκτονική των κτιρίων με ίσιες λιτές γραμμές καθιστά τις κάθετες τέντες Teka GC και Teka OG τα καταλληλότερα συστήματα για την σκίαση των παραθύρων.
Το Teka GC είναι ένα λειτουργικό κάθετο σύστημα σκίασης το οποίο περιλαμβάνει κασονέτο μέσα στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα και πλαϊνές ανοξείδωτες ντίζες. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε οροφή. Αντίστοιχα το Teka OG είναι παρόμοιο με το Teka GC με μόνη διαφορά ότι αντί για πλαϊνές ανοξείδωτες ντίζες έχει πλαϊνούς οδηγούς αλουμινίου.
Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80 Χ 3,00 μέτρα.
                                                                                                                                                                                                            Τεχνικές λεπτομέρειες Teka GC (pdf)
                                                                                                                                                                                                             Τεχνικές λεπτομέρειες Teka OG(pdf)
κάθετη τέντα tolo GC.jpg κάθετη τέντα tolo GA.jpg κάθετη τέντα tolo GC 1.jpg κάθετη τέντα tolo GC 2.jpg κάθετη τέντα tolo GC 3.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ TOLO GC & GA

     H σειρά κάθετων συστημάτων Tolo προσδίδει μοντέρνα αισθητική σε οποιονδήποτε χώρο. Αποτελείται από κασονέτο στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα και από πλαϊνούς οδηγούς ανοξείδωτου συρματόσχοινου (Tolo GC) ή από πλαϊνούς οδηγούς αλουμινίου (Tolo GA). Το τέντωμα του υφάσματος επιτυγχάνεται χάρη στα μαγνητικά πέλματα που συγκρατούν το αντίβαρο του συστήματος ενώ η κίνηση γίνεται ηλεκτρικά. 
Η αντοχή του συστήματος στον άνεμο είναι Class 3 σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards.
Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,80 Χ 3,00 μέτρα.
                                                                                                                                                                                                            
image_1.jpg image_2.jpg
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στην εικόνα

ΚΑΘΕΤΗ ΤΕΝΤΑ ZERO 90

Το Zero 90 είναι η ιδανικότερη λύση σε περιπτώσεις που υπάρχουν κεκλιμένες επιφάνειες τις οποίες θέλουμε να καλύψουμε εσωτερικά ή εξωτερικά.Περιλαμβάνει κασονέτο μέσα στο οποίο τυλίγεται το ύφασμα και πλαϊνούς οδηγούς.Το ύφασμα τεντώνει ιδανικά λόγω της υδραυλικής μπουκάλας που υπάρχει στο εσωτερικό του αντίβαρου. 
Η μέγιστη διάσταση κάλυψης είναι 4,00 Χ 3,00 μέτρα.
 
                                                                                                                                                                                                                                Τεχνικές λεπτομέρειες (pdf)